Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynti ja markkinointiviestintä

Omnian järjestämä Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynti ja markkinointiviestintä painottuu vahvasti yhteiskunnalliseen markkinointiin. Jos haluat johtaa ja suunnitella yhteiskunnallista toimintaa tavoitteellisesti ja saada aikaan positiivisia muutoksia kohderyhmäsi käyttäytymisessä, niin tämä koulutus on sinua varten.

Koulutus on suunnattu henkilöille, joiden työtehtäviin kuuluu hyvinvoinnin edistäminen ja muutoksen aikaan saaminen ihmisten käyttäytymisessä. Voit työskennellä järjestöissä, julkisella sektorilla tai liike-elämän palveluksessa. Saat uusia näkökulmia markkinointiviestinnän asiantuntijatyöhön sekä sen kehittämiseen ja johtamiseen.

Koulutuksesta saat uusia eväitä asiakaslähtöisyyteen, segmentointiin ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen sekä markkinointiviestinnän eri keinojen käyttöön. Perehdyt ihmisten käyttäytymiseen ja käyttäytymisteorioihin sekä opit ymmärtämään mikä kohderyhmää motivoi. Tämän lisäksi opit suunnitelemaan ja toteuttamaan oman vastuualueesi liiketoimintaa. 

Työkokemusta markkinointiviestinnän ja/tai viestinnän tehtävistä. Työpaikkasi voi olla järjestössä, julkisella sektorilla tai liike-elämän palveluksessa.

Koulutus sopii sinulle, joka jo työskentelet viestinnän ja markkinoinnin parissa tai olet siirtymässä markkinointiviestinnän asiantuntijatehtäviin tai markkinoinnin johtotehtäviin. Tutkinnon suorittamisen jälkeen työpaikkasi voi olla järjestöissä, julkisella sektorilla tai liike-elämän palveluksessa.

Hakijalla on koulutuksen aikana oltava työpaikka, jossa tutkinnon voi suorittaa, koska tutkinto suoritetaan näyttönä työpaikalle.
Yhteiskunnallisen markkinointiviestinnän muutosagenttina edistät hyvinvointia ja edesautat ihmisten käyttäytymisen muutosta. Työtehtäviesi teemoja voivat olla esimerkiksi tupakoinnin vähentäminen, kestävä kehitys, kierrättäminen, ruokahävikin vähentäminen tai liikunnan lisääminen.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu henkilöille, joiden työtehtäviin kuuluu hyvinvoinnin edistäminen ja muutoksen aikaan saaminen ihmisten käyttäytymisessä. Voit työskennellä järjestöissä, julkisella sektorilla tai liike-elämän palveluksessa. Koulutuksessa saat uusia näkökulmia markkinointiviestinnän asiantuntijatyöhön sekä sen kehittämiseen ja johtamiseen. Koulutus sopii sinulle, joka jo työskentelet viestinnän ja markkinoinnin parissa tai olet siirtymässä markkinointiviestinnän asiantuntijatehtäviin tai markkinoinnin johtotehtäviin.

Haku koulutukseen
3.9.2019 - 20.11.2019
Opiskelijavalinta

Hakijat haastatellaan hakemusten perusteella. Hakijoihin otetaan yhteyttä puhelimitse viimeistään hakuajan loppuessa.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta markkinointiviestinnän tai viestinnän työtehtävistä.

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, joten opiskelijalla pitää olla sellainen työpaikka, jossa tutkinto on mahdollista suorittaa.

Muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä.

Hakeutumista koskevat tiedustelut: haku@omnia.fi.

Koulutusaika
29.11.2019 - 29.3.2021

Lähiopetuspäivä noin kerran kuukaudessa, päivän pituus klo 9 - 16.

Tämän koulutuksen kaikki lähiopetuspäivät ovat suomenkielisiä, luentomateriaaleista osa saattaa olla englanniksi.

Kielitaidon arviointi

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan sähköpostitse kielikokeeseen (taso B1.1). Lue tarkemmin kielitaidon arvioinnista.

Toteutus

Koulutus antaa sinulle uusia eväitä asiakaslähtöisyyteen, segmentointiin ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen sekä markkinointiviestinnän eri keinojen käyttöön. Koulutuksessa perehdyt ihmisten käyttäytymiseen ja käyttäytymisteorioihin sekä opit ymmärtämään mikä kohderyhmää motivoi. Tämän lisäksi opit suunnitelemaan ja toteuttamaan oman vastuualueesi liiketoimintaa.

Koulutuksen sisältö

Kaikille pakollinen tutkinto-osa:

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Asiakkuusmarkkinointi
  • Brändin kehittäminen
  • Digitaalinen markkinointiviestintä
  • Markkinointiviestinnän suunnittelu ja kehittäminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteutus
Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 550 € tai oppisopimus.
 

Lisätietoja antaa

Tutkintovastaava Sari Kunnas, p. 040 126 7420, sari.kunnas@omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.

Muuta tietoa

Omnian järjestämä Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, markkintointiviestintä koulutus painottuu vahvasti yhteiskunnalliseen markkinointiin. Jos haluat johtaa ja suunnitella yhteiskunnallista toimintaa tavoitteellisesti ja saada aikaan positiivisia muutoksia kohderyhmäsi käyttäytymisessä, niin tämä koulutus on sinua varten.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittamisessa työssä oppimisella on tärkeä rooli, koska valitsemasi tutkinnonosat arvioidaan työpaikallasi. Siksi tutkinnon suorittaminen edellyttää, että sinulla on työpaikka.