Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto vie urallasi eteenpäin. Esimiestehtäviin hakeutuessasi tutkinto on ansioluettelon arvostettu rivi, ja se voi vaikuttaa myös palkkaukseen.

Koulutuksen käytyäsi voit suunnata ammatillista osaamistasi ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Oma yritys on ammattilaiselle hyvä vaihtoehto. Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös omaa yritystoimintaasi ja kartuttaa yrittäjyysosaamistasi.

Esimiehenä työskentelevältä kysytään hyviä vuorovaikutustaitoja, taitoa nähdä asiat kokonaisuutena ja kykyä toimia johdonmukaisesti vaikeissakin tilanteissa. Hyvä johtaja on taitava esimies ja organisoija ja pitää langat käsissään.

Koulutuksen käytyäsi voit toimia esimiestehtävissä kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa ja puhtausalalla. Lisäksi voit toimia kiinteistönhoidon ja puhtausalan asiantuntijana kiinteistöissä ja niiden suunnittelussa tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen työmäärämitoituksessa. Tutkinnon myötä saat tunnustuksen työssä jo hankkimallesi osaamiselle.

Kenelle?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu alalla työskenteleville esimiehille tai esimiehiksi aikoville ammattilaisille.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaja voi suunnata ammatillista osaamistaan ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Haku koulutukseen
1.1.2021 - 15.8.2021
Opiskelijavalinta

Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä. Hakeutumista koskevat tiedustelut: haku@omnia.fi.

Koulutusaika
30.8.2021 - 30.8.2022

Koulutukseen on jatkuva haku, opinnot on mahdollista aloittaa joustavasti koulutuksen aikana.

Tutkintovastaava on hakijaan yhteydessä.
Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Kielitaidon arviointi

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan sähköpostitse kielikokeeseen (taso B1.1). Lue tarkemmin kielitaidon arvioinnista.

Toteutus

Koulutus sisältää oppilaitosiltoja, itsenäistä opiskelua, verkko-opiskelua ja työssäoppimista (mikäli opiskelijalla ei ole alan työpaikkaa).
Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Koulutussopimus edellyttää työssäoppimispaikkaa.
Päätoimisena opiskelijana toimimiseen tarvitaan 25h/vko.

Koulutuksen sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (150osp) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta (30osp).

Pakolliset tutkinnon osat

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan palvelutuotannon suunnittelu ja johtaminen 75osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan henkilöstön ja osaamisen johtaminen 75osp

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Ekotehokkuuden johtaminen 30osp
  • Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi 30osp
  • Monipalveluiden johtaminen 30osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen 30osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti 30osp
Hinta

Tutkinnon voi suorittaa joko omaehtoisena tai oppisopimuskoulutuksena.

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 400 €.

Lisätietoja antaa

Yhteyshenkilö Jaana Nisumaa

Opettaja, tutkintovastaava

p. 040 1264933

jaana.nisumaa@omnia.fi