Kiinteistöpalveluiden erikoisammattitutkinto

Työskenteletkö esimiehenä tai yrittäjänä kiinteistöpalvelualalla? Omnian valmennusohjelmassa syvennät ja jäsennät johtamisosaamistasi: ammennat opinnoista tietoa ja työkaluja laadun varmistamiseen, palvelutuotannon ohjaamiseen, töiden organisointiin ja talouden hallintaan. Opintopiirien keskustelut ja verkostoituminen tuovat kokonaisuuteen pidetyn lisämausteen.

Opinnot vievät omaa työtäsi harppauksin eteenpäin! Saat uusia ideoita työhösi ja opit uusia menetelmiä johtamiseen ja palvelutuotannon esimiestyöhön. Yrittäjät valitsevat usein valinnaisena tutkinnon osana yrittäjänä toimimisen.

Esimiehenä työskentelevältä kysytään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia johdonmukaisesti vaikeissakin tilanteissa. Hyvä johtaja on taitava esimies ja organisoija ja pitää langat käsissään.

Kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinto vie urallasi eteenpäin. Esimiestehtäviin hakeutuessasi tutkinto on ansioluettelon arvostettu rivi, ja se voi vaikuttaa myös palkkaukseen. Tutkinnon myötä saat tunnustuksen työssä jo hankkimallesi osaamiselle.

Kenelle?

Kiinteistöpalvelujen alalla esimiestehtävissä toimivat ja alan yrittäjät.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Opiskelijavalinta

Hakijat haastatellaan ennen lopullista valintaa tutkinnon suorittajaksi.

Muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä. Hakeutumista koskevat tiedustelut: haku(at)omnia.fi.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan pyydettäessä myös kirjeitse.

Koulutusaika

Koulutukseen on jatkuva haku. Vuoden 2017 aloituspäivät ovat: 11.9 ja 13.11

Lähiopetus toteutetaan iltaisin.

Toteutus

Opiskelu sisältää työssäoppimista työpaikoilla, lähi- ja verkko-opetusta, yksilö- ja ryhmätehtäviä. Tutkintotilaisuudet toteutetaan Uudellamaalla.

Tutkinnon voi myös suorittaa ilman valmistavaa koulutusta, jos osaamista on riittävästi. Osaaminen tunnistetaan henkilökohtaistamisen yhteydessä.

Hinta

400,00 euroa (sis. tutkintomaksun 58 euroa)

Lisätietoja antaa

Tutkintovastaava Jaana Nisumaa, p. 040 126 4933, jaana.nisumaa(at)omnia.fi

Tutkintovastaava Leo Lehtosaari, p. 040 126 4827, leo.lehtosaari(at)omnia.fi
 
Opinto-ohjaaja Annakaisa Jortikka-Fredrikson, p. 046 851 5129, annakaisa.jortikka-fredrikson(at)omnia.fi 

Kysy myös oppisopimuskoulutusmahdollisuutta. Ota yhteyttä Omnian oppisopimustoimistoon, koulutustarkastaja Kirsti Hakoniemi, p. 050 590 0469, kirsti.hakoniemi(at)omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Tutkintomaksua ei palauteta, mikäli tutkinnon suorittaja peruuttaa tutkinnon suorittamisen ilmoittautumisen jälkeen.

Opiskelun keskeytyksestä, erosta tai aloituksen siirtämisestä on ilmoitettava lomakkeella, joka löytyy Omnian nettisivuilta: Oikealla ylhäällä: Opiskelijalle, heti alussa: Opiskelijan sivut, oikealla: Ohjeet ja lomakkeet. 

Muutokset mahdollisia.