Hius- ja kauneudenhoitoala

Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

”Kehitämme koulutusta jatkuvasti vastaamaan opiskelijoiden tarpeita. Omnian koulutus tarjoaa tuoreinta tietoa alan uusista tuulista!”
– Kouluttaja Erja Nalli-Taipalus, Omnia

Kaipaatko uutta virtaa yrityksesi kehittämiseen, esimiestehtäviin ja kouluttajana toimimiseen? Omnian koulutuksessa syvennät tietojasi, hiot kädentaitojasi ja saat tuoreinta tietoa kauneudenhoitoalan uusista tuulista.

Koulutuksessa vahvistat yrityksen kehittämiseen liittyvää osaamistasi, kuten palvelujen tuotteistamista ja palvelutarjontaa, markkinointia ja myyntiä sekä verkostoitumista. Koulutuksessa päivität myös mobiililaitteiden ja sovellusten osaamista ja hyödyntämistä omassa työssäsi.

Koulutus on hyvä tilaisuus verkostoitua, tutustua erilaisiin työympäristöihin ja oppia toisilta!

Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto kehittää ja syventää alan ammattilaisen osaamista. Arvostettu tutkinto on myös tapa tunnustaa työssä hankittua osaamista. Tutkinto avaa työssä tai omassa yrityksessäsi uusia mahdollisuuksia.

Omniassa suoritettu erikoisammattitutkinto takaa osaamisen kauneudenhoitoalan vaativimmissa työtehtävissä: voit toimia muun muassa yrittäjänä tai esimiehenä yrityksessä, ohjaajana, perehdyttäjänä, kouluttajana tai konsulttina.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kauneudenhoitoalalla toimiville henkilöille, joilla on kauneudenhoitoalan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä lisäksi täydentäviä että syventäviä opintoja. Koulutukseen tulevalta edellytetään työkokemusta kauneudenhoitoalalta.

Haku koulutukseen
16.3.2018 - 14.10.2018

Hae koulutukseen täyttämällä lomake.

Opiskelijavalinta

Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä. Hakeutumista koskevat tiedustelut: haku(at)omnia.fi.

Koulutusaika

Koulutus alkaa 3.9.2018.
Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
Tutkintoon sisältyy 19 lähipäivää henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Lähiopetuspäivät ovat pääsääntöisesti maanantaisin klo 9.00 - 16.00  kerran kuukaudessa.

Toteutus

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti ja käytännön läheisesti: ohjattuna etä- ja verkko-opiskeluna sekä lähiopetuspäivinä. Tutkinto on näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan alan todellisissa toimintaympäristöissä. Koulutus sisältää mm. oman työn ja yrityksen toiminnan kehittämistä tai organisaation kehittämishankkeen suunnittelun ja toteutuksen, keskusteluja, oppimistehtäviä verkossa, pari- ja ryhmätyöskentelyä, vierailukäyntejä ja vertaisoppimista. Tutkinnon voi myös suorittaa ilman valmistavaa koulutusta, jos osaamista on riittävästi.

Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon suorittaminen edellyttää kahden pakollisen ja yhden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ihonhoidon asiantuntijana toimiminen
  • Kauneudenhoitoalan asiantuntijana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista on valittava yksi (1) tutkinnon osa:

  • Aromaterapia ja eteeristen öljyjen käyttäminen ihon hoidossa
  • Jalkojen hyvinvoinnin tukeminen ja ennalta ehkäisevä jalkojenhoito kauneudenhoitoalalla
  • Kauneudenhoitoalan palvelujen tuottaminen ja kehittäminen
  • Lymfahoitomenetelmän käyttö ihon hoidossa (koulutusta ei tarjota Omniassa)

Saat yleiskuvan kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon sisällöstä ja osaamisalueista, kun käyt tutustumassa tutkinnon osiin www. oph.fi ja teet www.osaan.fi testin.

Hinta

Tutkinnon voi suorittaa joko omaehtoisena tai oppisopimuskoulutuksena.

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 550 €.

Lisätietoja antaa

Tutkintovastaava Erja Nalli-Taipalus
p. 040 1264 867, erja.nalli-taipalus(at)omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50% opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Tutkintomaksua ei palauteta, mikäli tutkinnon suorittaja peruuttaa tutkinnon suorittamisen ilmoittautumisen jälkeen.

Muutokset mahdollisia.