Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, sosiaali ja terveydenhuoltoala

Haluatko kehittyä johtajana ja esimiehenä sosiaali- ja terveysalalla? Kaipaatko uusia ideoita toiminnan kehittämiseen? Pohditko, miten voisit vahvistaa työntekijöiden sitoutumista?

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle suunnattu koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden arvioida ja kehittää oman organisaation toimintaa, taloutta, prosesseja, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä sekä omaa johtamisosaamista. Tunnistat kehittämistarpeet ja työstät niitä koulutuksen aikana eteenpäin kouluttajien ja asiantuntijoiden tuella. 

”Sain koulutuksesta paljon käytännön vinkkejä ja ideoita keskustelunavauksiin työyhteisön kanssa. Koulutuksen myötä sain yleensäkin enemmän itsevarmuutta työskentelyyni”
Lara Kinghorn, pedagoginen johtaja, Steinerpäiväkoti Taivonkaari. Lue Kinghornin haastattelu.

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan johtamistehtävissä jo toimiville henkilöille sekä yrittäjille, jotka vastaavat yksikkönsä toiminnasta, henkilöstöstä ja taloudesta.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Opiskelijavalinta

Vastuukouluttaja haastattelee hakijat ja varmistaa, että hakijan työtehtävät mahdollistavat tutkinnon suorittamisen. Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Sinun kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä

Koulutusaika

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan. 

Kielitaidon arviointi

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan sähköpostitse kielikokeeseen (taso B1.1). Lue tarkemmin kielitaidon arvioinnista

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä (noin 1 krt/kk), oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta.

Voit suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto kehittää ja syventää johtamistehtävissä toimivien ammattitaitoa ja osaamista. Arvostettu tutkinto on myös tapa tunnustaa työssä hankittua osaamista ja se avaa usein työelämässä uusia mahdollisuuksia.

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnonosat, joista valitaan kaksi 

  • Strategiatyön johtaminen
  • Projektin johtaminen
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Talouden johtaminen
  • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen
  • Tutkinnonosa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Lue lisää tutkinnonperusteista

Koulutus on käytännönläheistä ja vuorovaikutteista. Oppimisen tukena on verkko-oppimisympäristö.

Näytöt suoritetaan omissa työtehtävissä. Koulutuksen toteuttaa Omnia yhdessä alan kokeneiden verkostokouluttajien kanssa. Opetuskieli on suomi.

Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 750 €. Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Lisätietoja antaa

Kouluttaja Sami Kollanus, p. 040 162 6018, sami.kollanus@omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.