Liike-elämä ja johtaminen

Johtamisen / Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto järjestöjen toiminnanjohtajille ja esimiehille

“Suosittelen JET:iä lämpimästi kaikille, jotka haluavat uutta haastetta ja innostusta johtamistyöhönsä. Johtamisosaamisen lisäksi sain arvokkaan mahdollisuuden pysähtyä itseni ja oman työni kehittämisen ääreen. Kouluttajat olivat mainioita. Koulutuksen parasta antia olivat näyttötutkintoon kuuluvat arviointikeskustelut: niistä oli työni kehittämisessä tosi paljon hyötyä!”
– Omniasta valmistunut Lari Karreinen

Oletko valmis astumaan kohti uutta? Omnian suosittu valmennusohjelma tarjoaa järjestöjen esimiehille ja johtotehtävissä toimiville mahdollisuuden hioa osaamista ja menestyä johtajana.

Kuukausittaiset valmennuspäivät rakentuvat asiantuntijoiden alustuksista, toiminnallisesta tekemisestä sekä keskusteluista. Saat koulutuksesta työkaluja valmentavaan johtajuuteen, ratkaisukeskeisiin menetelmiin, talouden ohjaukseen, prosessi- ja projektijohtamiseen sekä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Omaan johtamiseen liittyvä kehityshanke vie sinua työssäsi harppauksen eteenpäin.

Koulutuksessa verkostoidut, tutustut erilaisiin työympäristöihin ja opit toisilta. Omnian käyttämät kouluttajat ovat kokeneita ammattilaisia!

Valmennusohjelma on suunnattu järjestöjen toiminnanjohtajille, päälliköille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden työ on johtamista, esimiestyötä, sekä organisaation toimintojen ja henkilöstön kehittämistä.

Omnia toteuttaa myös räätälöityjä valmennusohjelmia yrityksille ja muille organisaatioille. Tutustu mahdollisuuksiin ja kysy lisää! 

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnot kehittävät ja syventävät johtotehtävissä toimivan ammattitaitoa. Arvostettu tutkinto on myös tapa tunnustaa työssä hankittua osaamista ja se avaa usein työelämässä uusia mahdollisuuksia.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu järjestöjen toiminnanjohtajille, päälliköille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden työn keskeinen osa on johtamista, esimiestyötä ja organisaation toimintojen sekä henkilöstön kehittämistä.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Opiskelijavalinta

Sinuun otetaan yhteyttä hakemuksen saavuttua.

Hakijoiden kanssa käydään keskustelu ennen opiskelijavalintoja.

Koulutusaika

Valmennuspäiviä on noin kerran kuukaudessa henkilökohtaisen ohjelman mukaisesti, arkisin klo 8-16.

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo riittävästi osaamista.

Toteutus

Valmennuskokonaisuus toteutetaan työelämälähtöisesti ja käytännönläheisesti. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, oppimistehtävistä, projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, ohjauksesta sekä työssä oppimisesta. Valmennuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita oman johtajuuden analysointiin ja toiminnan kehittämiseen. Opiskelu suoritetaan työn ohessa.

Valmennuspäivien teemat on suunniteltu järjestöjen tarpeista lähtien ja ne koostuvat mm. strategisesta suunnittelusta, toiminnan kehittämisestä ja arvioinnista, valmentavasta johtamisesta, vapaaehtoisten johtamisesta sekä projektijohtamisesta. Ohjelma mahdollistaa myös valintoja.

Lähtökohtina ovat oman työyksikön toiminnan ja omien johtamistaitojen kehittäminen. Osallistuja arvioi omaa johtajuuttaan ja laatii henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman 360-johtamispalautekyselyn pohjalta sekä kehittää oman vastuualueensa toimintaa tekemällä kehittämisprojektin.

Tutkinnon suorittajalle laaditaan koulutuksen alkaessa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Opetuskieli on suomi. Opiskelu on mahdollista toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Koulutuksen sisältö

Kyseessä on tutkintokoulutus, jossa osaaminen osoitetaan johtamistehtävissä omassa käytännön työssä ja toiminnassa. Johtamisen erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta tutkinnon osasta. Tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen tutkinnon osan sekä yhden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista. Tarpeen mukaan voi suorittaa myös tutkinnon osan.

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee yhden:

  • Henkilöstön johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Tuotannon johtaminen
  • Verkostojen johtaminen
Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 750 €. Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Lisätietoja antaa

Kouluttaja Sirpa Karvonen, p. 040 126 7434, sirpa.karvonen@omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50% opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.