Hiusalan erikoisammattitutkinto

”Omnian ammattitaitoiset kouluttajat, innovatiivinen oppimisympäristö, sekä tiivis yhteistyö työelämän edustajien kanssa takaavat laadukkaan ja monipuolisen koulutuksen!”
– Tutkintovastaava Tiina-Ira Huttunen, Omnia

Kaipaatko uutta virtaa yrityksesi kehittämiseen, esimiestehtäviin ja kouluttajana toimimiseen? Omnian koulutuksessa syvennät tietojasi, hiot kädentaitojasi ja saat tuoreinta tietoa hiusalan uusista tuulista.

Omnia tarjoaa esimiesvalmennusta, mahdollisuuksia mielenkiintoisiin projekteihin, sekä hiusalan ammattilaisille räätälöityjä ruotsin- ja englanninkielen opintoja. Koulutuksessa päivität myös mobiililaitteiden ja -sovellusten osaamistasi. Markkinointipäivissä kehität myynti- ja markkinointitaitojasi, sekä tutustut muun muassa sosiaalisen median työkaluihin.

Koulutus on hyvä tilaisuus verkostoitua, tutustua erilaisiin työympäristöihin ja oppia toisilta!

Hiusalan erikoisammattitutkinto kehittää ja syventää alan ammattilaisen osaamista. Arvostettu tutkinto on myös tapa tunnustaa työssä hankittua osaamista. Se avaa myös työelämässä, tai omassa yrityksessä uusia mahdollisuuksia.

Omniassa suoritettu erikoisammattitutkinto takaa osaamisen hiusalan vaativimmissa työtehtävissä: voit toimia muun muassa esimiehenä, kouluttajana, tai konsulttina.

Koulutuksen myötä vahvistuvat myös yrityksen kehittämiseen liittyvä osaaminen, kuten johtaminen, palvelujen tuotteistaminen, markkinointi ja myynti, sekä verkostoituminen.

Suoritus­vaihtoehdot

Kenelle?

Koulutus on suunnattu hiusalalla toimiville henkilöille, joilla on hiusalan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä lisäksi täydentäviä ja syventäviä opintoja. Koulutukseen tulevalta edellytetään työkokemusta hiusalalta.

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti ja käytännönläheisesti: ohjattuna etä- ja verkko-opiskeluna ja lähiopetuspäivinä. Tutkinto on näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan alan todellisissa toimintaympäristöissä.  Koulutus sisältää mm. omaa työtä, yrityksen toimintaa tai organisaatiota kehittämishankkeen suunnittelun ja toteutuksen, hiusalan workshop-toimintaa muiden ammattilaisten kanssa, keskusteluja, oppimistehtäviä verkossa, ryhmäharjoituksia, vierailukäyntejä ja vertaisoppimista.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Opiskelijavalinta

Olemme yhteydessä hakijoihin sitä mukaa, kuin hakemuksia tulee.

Pääsyvaatimus: Hiusalan ammattilainen, ja vähintään 5 vuoden työkokemus.

Muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Kaikki kutsut toimitamme sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä. Hakeutumista koskevat tiedustelut: haku(at)omnia.fi.

Koulutusaika

Tutkintoon sisältyy n. 16 lähipäivää henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Lähiopetuspäivät ovat maanantaisin klo 9.00 - 16.00 kerran kuukaudessa.

Koulutus alkaa ma 24.4.17

Toimipiste

Omnia Koulutus, Lehtimäentie 1, Espoon keskus

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon suorittaminen edellyttää kolmen pakollisen ja vähintään kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista.

Pakolliset tutkinnon osat:
- Hiusalan palvelujen tuotteistaminen
- Hiusalan mestarintyön toteuttaminen
- Hiusalan asiantuntijana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista on valittava 2 osaa:
- Hiusalan yritystoiminnan kehittäminen
- Hiusalan kouluttajana tai ohjaajana toimiminen
- Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Hinta

Tutkinnon voi suorittaa joko omaehtoisena tai oppisopimuskoulutuksena.

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 550 € + tutkintomaksu 58 €.

Lisätietoja antaa

Tiina-Ira Huttunen, tutkintovastaava
p. 040 126 7174 tai tiina-ira.huttunen(at)omnia.fi

Lotta Kuivalainen, varatutkintovastaava
p. 043 820 0266 tai lotta.kuivalainen(at)omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50% opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Tutkintomaksua ei palauteta, mikäli tutkinnon suorittaja peruuttaa tutkinnon suorittamisen ilmoittautumisen jälkeen.

 

Muutokset mahdollisia.