Yrittäjän ammattitutkinto, yrittäjänä toimiville

Kaipaako yrityksesi lisäpotkua? Nyt on tarjolla käytännöllinen ja innostava valmennusohjelma yrittäjille. Tule mukaan terävöittämään yrityksesi palveluja palvelumuotoilun keinoin. Pääset myös osaksi Omnian yrittäjäverkostoa.

Koulutus sisältää työpajoja, asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja, harjoituksia, itsenäistä opiskelua ja vertaisoppimista sekä ryhmä-, pienryhmä- ja yksilöohjausta. Saat tukea ja valmiuksia yrittäjän arkeen, palvelujen muotoiluun ja kehittämiseen sekä syvennät näkemystäsi tavoitteellisesta ja kannattavasta toiminnasta. Lisäksi opit monipuolisia menetelmiä, joita voit soveltaa käytännön työhösi. Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi.

Valmennus tarjoaa verkostoitumismahdollisuuden muiden yrittäjien kanssa sekä mahdollistaa kokemusten vaihdon ja yhdessä ideoinnin.

Yrittäjänä olet jo oivaltanut, että yrittäminen vaatii sikeyttä ja sisua sekä oman ammattitaidon syventämistä ja yrittäjänä kehittymistä. Valmennusohjelma ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät avointa mieltä ja kiinnostusta uuden oppimiseen, keskusteluun ja ideointiin sekä sitoutumista oman yrityksen ja oman itsensä kehittämiseen.

Yrittäjän ammattitutkinto antaa laaja-alaisen näkemyksen ja käytännön työkaluja yrityksesi johtamiseen ja kehittämiseen, tavoitteiden saavuttamiseen sekä tuloksen parantamiseen. Saat vinkkejä yrityksesi liiketoimintasuunnitelman päivittämiseen ja talouslaskelmien tekemiseen.

Lisäksi saat käytännön apua myynti- ja markkinointisuunnitelman tekemiseen, asiakkuuksien johtamiseen, hinnoitteluun sekä verkostoitumiseen ja viestintään.

Kenelle?

Yrittäjän ammattitutkinnon valmennusohjelma on suunnattu jo muutaman vuoden yrittäjänä toimineille. Valmennusohjelmassa saat laaja-alaisen näkemyksen ja käytännön työkaluja yrityksesi johtamiseen sekä kehittämiseen.

Haku koulutukseen
Opiskelijavalinta

Hakijat haastatellaan ennen lopullista valintaa tutkinnon suorittajaksi.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan pyynnöstä myös kirjeitse.

Muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä.

Koulutusaika

Yrityksesi kuntokartoitus tehdään orientaatiopäivässä 23.4.2019. Tutkintoon sisältyy noin 10 lähipäivää, klo 9-16, henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Toteutus

Kyseessä on ammatillinen tutkinto, jonka osaaminen näytetään tekemällä käytännön työtehtäviä. Opintojesi alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta, itseopiskelua sekä työssä oppimista.

Voit suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella.

Koulutuksen sisältö

Valmennus muodostuu yritystoiminnan kehittämisen aihealueista, palvelujen muotoilusta sekä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän työkaluista.

Koulutuspäivien aiheita ovat mm. yrityksen talouden suunnittelu ja johtaminen, asiakkuudet, verkostoituminen, viestintä sekä palvelumuotoilu.

Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 450 €. Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Lisätietoja antaa

Kouluttaja Hanna Erkko, p. 040 126 7468, hanna.erkko@omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50% opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.