Yrittäjän ammattitutkinto maahanmuuttajataustaisille yrittäjille

Maahanmuuttaja, haluatko yrittäjäksi? Tarvitsetko apua yrityksen perustamisessa? Haluatko tukea yrityksesi kehittämisessä? Tule mukaan yrittäjävalmennukseen.
Kohti yrittäjyyttä – be an entrepreneur -valmennusohjelma! on sinulle, joka haluat perustaa yrityksen tai olet juuri perustanut sen. Koulutuksessa saat tietoa yrittäjyydestä Suomessa, teet yrityksesi liiketoiminnalle suunnitelman, tuotteistat oman osaamisesi, laadit markkinointisuunnitelman ja saat tietoa yrityksen rahoituksesta.

Valmennus sisältää työpajoja, asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja, harjoituksia, itsenäistä opiskelua ja vertaisoppimista sekä ryhmä-, pienryhmä- ja yksilöohjausta. Saat tukea ja valmiuksia yrittäjänä toimimiseen, palvelujen muotoiluun ja kehittämiseen sekä tavoitteellisesta ja kannattavasta toiminnasta. Lisäksi opit monipuolisia menetelmiä, joita voit soveltaa käytännön työhösi. Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi. Valmennusohjelma toteutetaan pääosin suomeksi, mutta voit tehdä tehtäväsi englanniksi.

Yrittäjä on rohkea ja uskaltaa ottaa riskejä, jotka ovat hallittavissa. Yhteistyökyky, verkostoitumistaidot ja täsmällisyys ovat ominaisuuksia, joita tarvitaan asiakassuhteissa ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Epävarmuutta täytyy sietää ja olla sitkeä.
Yrittäjyys ei kuitenkaan vaadi supermiehen voimia! Yrittämisessä tarvitaan samoja valmiuksia kuin työelämässä, opiskelussa, tai esimerkiksi harrastuksissa; ahkeruus, oma-aloitteisuus, sosiaaliset taidot, itseluottamus ja halu kehittyä riittävät hyvin.

Yrittäjän ammattitutkinnon antaa sinulle valmiudet työskennellä yrittäjänä. Koulutuksen käytyäsi osaat yrityksen perustamiseen liittyvät tehtävät.

Kenelle?

Maahanmuuttajille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista tai ovat juuri perustaneet yrityksen.

Haku koulutukseen
16.12.2019 - 31.12.2020

Hae koulutukseen täyttämällä lomake.

Koulutusaika
24.9.2020 - 30.9.2021

Valmennusohjelman aikana yhteensä 14 valmennuspäivää, jotka järjestetään pääsääntöisesti klo 9-16.

Toimipiste
Toteutus

Opintojesi alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutus toteutetaan lähi-opetuksena ja sekä monimuoto-opetuksena.

Koulutuksen sisältö

Opetus muodostuu yritystoiminnan kehittämisen aihealueista, palvelujen muotoilusta sekä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän työkaluista.

Koulutuspäivien aiheita ovat mm. yrityksen talouden suunnittelu ja johtaminen, asiakkuudet, verkostoituminen, viestintä sekä palvelumuotoilu.

Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 395€.

Lisätietoja antaa

Kouluttaja Ilkka Gramén, p. 040 1267 173, ilkka.gramen@omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50% opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.