Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto kiinteistönhoitajille ja teknisille kiinteistönhoitajille

Kiinteistönhoitajan ja Teknisen kiinteistönhoitajan ammattitutkinto Omniassa tarjoaa tuoreinta tietoa puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen uusista tuulista.  Ammattitutkinnon myötä roolisi työpaikalla voi kasvaa, ja työnkuvaan sisältyä esimerkiksi toisten työntekijöiden ohjaamista ja perehdyttämistä. Eteneminen alalla on mahdollista, kun kehittää osaamistaan työssä ja koulutuksessa.

Opiskeluun kuuluu oleellisena osana työelämässä oppiminen alan työpaikoissa.

Monikulttuurisuus on työssä arkipäivää. Jos haluat kansainvälistä työkokemusta, Omnia on sinulle juuri oikea paikka. Erinomaiset kansainväliset yhteydet mahdollistavat työssä oppimisjaksot ulkomailla.

Kiinteistönhoitajan ja Teknisen kiinteistönhoitajan työssä kysytään vankan tietopohjan ohella vastuullisuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys korostuvat tässä monipuolisessa työssä.
Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville tai alan perustutkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja toimia vastuullisimmissa tehtävissä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on monipuolista aiemmin hankittua kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä tai alan perustutkinto.

Kiinteistönhoitajat työskentelevät asuin- ja liikerakennusten kiinteistönhuoltotehtävissä ja vastaavat erityisesti kiinteistön toimintakunnon ylläpidosta. Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala työllistää hyvin.
Meillä on hyvät verkostot alan yrityksiin ja väline- sekä konevalmistajiin mm. koulutus- ja oppisopimusten puitteissa. Yritykset järjestävät myös oppilaitosvierailuja, ja opiskelijoilla on mahdollisuus päästä tutustumaan yritysten toimintaan.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville tai alan perustutkinnon suorittaneille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja toimia vastuullisimmissa tehtävissä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla.

Haku koulutukseen
15.2.2021 - 15.8.2021
Koulutusaika
30.8.2021 - 31.8.2022

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Kielitaidon arviointi

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kutsutaan sähköpostitse kielikokeeseen (taso B1.1). Lue tarkemmin kielitaidon arvioinnista.

Toteutus

Monimuoto-opetus, lähiopetus, päiväopetus, etäopetus

Koulutuksen sisältö

Kiinteistöhoidon osaamisala valinnaiset pakolliset tutkinnon osat:

  • Kiinteistöhoitaja (AT) Kiinteistön toimintakunnon ylläpito 45osp
  • Tekninen kiinteistönhoitaja LVI-järjestelmien käyttö ja ylläpito 45osp

Kaikilla osaamisaloilla pakollinen tutkinnon osa:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15osp

Lisäksi valitaan valinnaisia tutkinnon osia 90osp

Lue lisää tutkinnon muodostumisesta Opintopolun ePerusteista

Hinta

Tutkinnon voi suorittaa joko omaehtoisena tai oppisopimuskoulutuksena. Omaehtoisen koulutuksen hinta on 500 €.

Lisätietoja antaa

Tiiminvastaava Jaana Nisumaa
Jaana.Nisumaa@omnia.fi
p. 040 126 4933