Liiketoiminnan ammattitutkinto myyntityöhön

Koulutus antaa sinulle lisäosaamista myyntityöhön ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Opit ymmärtämään asiakaskokemuksen merkityksen osana liiketoimintaa sekä kehittämään palveluja hyödyntämällä palvelumuotoilun keinoja.

Koulutuksessa tarvitset aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelu- tai myyntityöstä. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään oman organisaation asiakaspalvelukonseptia osana liiketoimintaa. Työskentelet erilaisissa asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä tai haluat siirtyä näihin tehtäviin.

Koulutuksen suoritettuasi voit toimia erilaisissa myynnin tehtävissä esimerkiksi myyjänä, tuotevastaavana, osastovastaavana, asiakasvastaavana, palvelupäällikkönä.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään oman organisaation asiakaspalvelukonseptia osana liiketoimintaa. Työskentelet erilaisissa asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä tai haluat siirtyä tehtävään.

Opiskelijavalinta

Hakijalla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaitoa, hän hallitsee asiakaspalvelutilanteet ja toimii myyntitehtävissä.

Koulutusaika
31.8.2021 - 9.9.2022

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Kielitaidon arviointi

Hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi, kutsutaan sähköpostilla suomen kielen kokeeseen tarvittaessa (taso B1.1.).

Toteutus

Opetus on päivisin klo 9 - 15 noin 1 - 2 kertaa kuukaudessa.

Opetus on monimuotokoulutus, lähiopetus, verkko-opinnot ja työelämässä oppiminen.

Osaamisalassa on mahdollisuus oppisopimukseen!

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, pakollinen 30 sop
  • Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen, pakollinen 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu, valinnainen 60 osp

Koulutuksen sisältö ja toteutus on suunniteltu yhteistyössä työelämän kanssa. Näytöt suoritetaan työpaikoilla käytännön myyntitehtävissä.

Hinta

Koulutuksen hinta 450 € tai Oppisopimuskoulutus

Lisätietoja antaa

Tiimivastaava Paula Kataja
P. 046 8508058, paula.kataja@omnia.fi