Lähiesimiestyön ammattitutkinto nuorille esimiehille

Oletko nuori, vielä ”vihreä” esimies? Tai oletko juuri siirtymässä esimiestehtäviin? Haluatko kehittyä työryhmän vetäjänä tai lähiesimiehenä? Tule vahvistamaan esimiestyössä tarvittavia taitoja ja verkostoitumaan muiden samassa roolissa työskentelevien nuorten esimiesten kanssa. Nuoret leijonat -ryhmä ja lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, työryhmän-, tiimin- tai projektin vetäjänä tai olet juuri siirtymässä näihin tehtäviin – toimialasta riippumatta.

Koulutuksen teemoja ovat mm. valmentava johtaminen, ihmisten kohtaaminen, palautetaidot ja haastavat keskustelut, työhyvinvointi ja työryhmän tavoitteellinen ohjaaminen. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja vuorovaikutteista. Siihen kuuluu mm. asiantuntijapuheenvuoroja, ryhmäkeskusteluja, vertaisoppimista opiskelijakollegoilta ja case-harjoituksia. 

Valmennusohjelma sopii erinomaisesti esimerkiksi tiiminvetäjälle, ryhmävastaavalle, palveluvastaavalle, osaston lähiesimiehelle ja työryhmän vetäjälle - toimit sitten yksityisellä tai julkisella sektorilla, millä toimialalla tahansa!

Osaamisen näyttäminen edellyttää työtehtävää, jossa voi osoittaa osaamisensa mm. työryhmän toiminnan suunnittelussa, johtamisessa ja ohjaamisessa, perehdyttämisessä, työryhmän toiminnan tulosten seuraamisessa, arvioinnissa, raportoinnissa ja viestinnässä.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa työkaluja esimiestyöhön ja syventää työssä tarvittavaa ammattitaitoa ja osaamista. Tutkinto on myös tapa tunnustaa työssä jo hankittua osaamista, ja se luo uusia mahdollisuuksia ja avaa tärkeitä verkostoja työelämässä.

Haku koulutukseen
Opiskelijavalinta

Muista täyttää hakulomakkeelle sähköpostiosoitteesi. Toimitamme opiskelijavalintaan koskevat ilmoitukset sähköpostilla.

Koulutusaika

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Toteutus

Valmennus muodostuu henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti lähiopetuksesta, tehtävistä, verkko-opinnoista, ryhmätöistä, itsenäisestä työskentelystä sekä työssä oppimisesta. Valmennuspäivät klo 9-16 Espoon keskusken campuksella (noin 8 kpl) valitaan yhdessä ryhmävastaavan kanssa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita oman osaamisen analysointiin ja toiminnan kehittämiseen. Opiskelu suoritetaan työn ohessa.

 

Koulutuksen sisältö

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta. Tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen tutkinnon osan sekä kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista.

  • Pakollinen tutkinnon osa
  • Lähiesimiehenä toimiminen
  • Valinnaiset tutkinnon osat, joista tutkinnon suorittaja valitsee kaksi
  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma
Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 450 €.

Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Lisätietoja antaa

kouluttaja Hanna Erkko p. 040 126 7468, hanna.erkko@omnia.fi

 

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.