Kiinteistöpalveluiden ammattilainen osaa muun muassa muuttaa harmaat ikkunat kirkkaiksi.
Kiinteistö- ja puhdistuspalvelut

Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto

Omnian koulutus tarjoaa tuoreinta tietoa kiinteistöalan uusista tuulista. Meillä voit valita minkä tahansa kiinteistöpalvelujen ammattitutkinnon osaamisaloista: valittavanasi ovat toimitilahuollon, LVI-huollon ja kiinteistönhoidon osaamisalat.

Kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto on askel uralla etenemiseen. Toimitilahuollon parissa työskentelevät ja alalla toimivat yrittäjät voivat päivittää tutkinnon myötä osaamistaan ja kehittää ammattitaitoaan. Ammattitutkinnon myötä rooli työpaikalla yleensä kasvaa, ja työnkuvaan voi sisältyä esimerkiksi toisten työntekijöiden ohjaamista ja perehdyttämistä.

”Eteneminen alalla on mahdollista, kun kehittää osaamistaan työssä ja koulutuksessa. Kiinteistöpalvelualalla, jos jossakin, on töitä!” – Kouluttaja Maija Myllykoski, Omnian ammatillinen aikuisopetus

Monikulttuurisuus on työssä arkipäivää. Jos haluat kansainvälistä työkokemusta, Omnia on sinulle juuri oikea paikka. Erinomaiset kansainväliset yhteydet mahdollistavat työssäoppimisjaksot ulkomailla: kokemusta on käyty hakemassa Espanjan lämmöstäkin.

Työ on itsenäistä ja vastuullista ja vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Tiimityö- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa.

Omniassa suoritettu kiinteistöpalvelujen ammattitutkinto on takuu osaavasta ammattilaisesta! Usein toimitilahuoltajalle avautuu ammattitutkinnon myötä ’työpaikan kympin’ rooli: työntekijä toimii yhteyshenkilönä työnantajan suuntaan ja huolehtii esimerkiksi välineistä ja tarvikkeiden riittävyydestä.

Työnantajia ovat kaupungit ja seurakunnat sekä erikokoiset siivous-, kiinteistö- ja toimitilapalveluihin erikoistuneet yritykset.

Oma yritys? Omnia on oiva ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista.

Suoritus­vaihtoehdot

Kenelle?

Kiinteistöpalvelujen alalla työskentelevät henkilöt ja alan yrittäjät.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Opiskelijavalinta

Hakijat haastatellaan ennen lopullista valintaa tutkinnon suorittajaksi.

Muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä. Hakeutumista koskevat tiedustelut: haku(at)omnia.fi.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan pyydettäessä myös kirjeitse.

Koulutusaika

Koulutukseen on jatkuva haku. Vuoden 2017 aloituspäivät ovat: 11.9 ja 6.11.

Lähiopetus toteutetaan iltaisin.

Toteutus

Opiskelu sisältää työoppimista työpaikoilla, lähi- ja verkko-opetusta, yksilö- ja ryhmätehtäviä. Tutkintotilaisuudet toteutetaan Uudellamaalla.

Tutkinnon voi myös suorittaa ilman valmistavaa koulutusta, jos osaamista on riittävästi. Osaaminen tunnistetaan henkilökohtaistamisen yhteydessä.

Hinta

300,00 euroa (sis. tutkintomaksun 58 euroa)

Lisätietoja antaa

Toimitilahuollon osaamisala, tutkintovastaava Jaana Nisumaa, p. 040 126 4933, jaana.nisumaa(at)omnia.fi

Kiinteistönhoidon ja LVI- huollon osaamisalat, tutkintovastaava Leo Lehtosaari, p. 040 126 4827, leo.lehtosaari(at)omnia.fi
 
Opinto-ohjaaja Annakaisa Jortikka-Fredrikson, p. 046 851 5129, annakaisa.jortikka-fredrikson(at)omnia.fi 

Kysy myös oppisopimuskoulutusmahdollisuutta. Ota yhteyttä Omnian oppisopimustoimistoon, koulutustarkastaja Kirsti Hakoniemi, p. 050 590 0469, kirsti.hakoniemi(at)omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Tutkintomaksua ei palauteta, mikäli tutkinnon suorittaja peruuttaa tutkinnon suorittamisen ilmoittautumisen jälkeen.

Opiskelun keskeytyksestä, erosta tai aloituksen siirtämisestä on ilmoitettava lomakkeella, joka löytyy Omnian www-sivuilta.

Muutokset mahdollisia.