Ammatilliset teemaopinnot

Ammatillisissa perustutkinnoissa on laajat valinnan mahdollisuudet luoda oma, yksilöllinen opintokokonaisuus. Omaa opintopolkua voi lähteä rakentamaan Omnian ammatillisten teemaopintojen ympärille. 

Oma opintopolku teeman mukaan

Voit lisätä opintoihin mielekkyyttä valitsemalla osan opinnoista kiinnostuksesi ja harrastuneisuutesi mukaan. Voit myös suorittaa useampia erilaisia ammatillisia teemaopintoja samaan aikaan.

Tutustu ammatillisiin teemaopintoihin opiskelijan sivuilla:

  • Yrittäjyyden oppimaisema sopii sinulle, jos haluat kehittää omia yrittäjyystaitojasi tai olet kiinnostunut perustamaan oman yrityksen.
  • Aktiiviopinnoissa pääset verkostoitumaan ja vaikuttamaan! Voit olla mukana erilaisissa yhdistyksissä tai järjestöissä ja niiden kehittämisessä.
  • Kansainvälisyysopinnot tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta ulkomailla ja tutustua eri kieliin ja kulttuureihin!
  • Ammattilukiossa voit opiskella ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkintoon valmentavat kurssit samaan aikaan. Ylioppilastutkinnon lisäksi voit suorittaa aikuislukion oppimäärän vähintään 44 kurssia. 
  • Korkeakouluopinnot on tarkoitettu sinulle, jos tähtäät jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun. Voit yhdistää AMK-opintoja osaksi ammatillista tutkintoasi.