Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Tervetuloa uudistuneeseen työväenopistoon

Blogi | 31.08.2021
Syyskausi on käynnistymässä Espoon työväenopistossa. Haluamme toivottaa teidät kaikki, perheet, nuoret, aikuiset ja seniorit tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Voit nyt osallistua lähiopetukseen paikan päällä tai verkon kautta, sieltä mistä se sinulle on parasta. Syksyllä 2021 työväenopistossa on tarjolla yli 1500 kurssia
Espoon työväenopiston koulutuspäälliköt
Espoon työväenopiston koulutuspäälliköt

Espoon työväenopiston koulutuspäälliköiden syystervehdys 

Talvella 2020, koronapandemian sulkutoimenpiteiden seurauksena, teimme nopeutetun digiloikan yhdessä muun maailman kanssa. Onnistuimme siirtämään koko Omnian vapaan sivistystyön toiminnan etäopetukseksimistä haluamme kiittää teitä opiskelijoita ja henkilökuntaamme. Kevään 2021 aikana verkkokursseillemme osallistui 18 000 osallistujaa.  Tänä syksynä olemme oivaltaneet, että emme ole ainoastaan selviytyneet poikkeusoloista, vaan olemme ottaneet ison harppauksen kohti tulevaisuutta ja uutta monimuotoista, eri-ikäisiä monikanavaisesti palvelevaa työväenopistoa.  

Opiskelijalähtöisyys  on kestävän kehityksen (ilmonet.fi) ohella edelleen toimintamme lähtökohta. Verkko-opetuksen suosio varmistuikun saimme teiltä opiskelijoilta viestejä, että ”eihän verkko-opetus vaan lopu?” ja “jatkuuhan tämä verkossa myös ensi syksynä? Toisaalta monet opiskelijamme toivoivat lähiopetukseen palaamista, toisten oppijoiden sekä opettajien kohtaamista, yhdessä tekemistä kasvokkain. Teidän viestinne sai meidät linjaamaan opetustarjontaamme siten, että 25 prosenttia tarjonnastamme tapahtuu verkko-opetuksena. Voimme iloisina kertoa, että monikanavainen opiskelu on tullut toimintaamme jäädäkseen.  

Löydät meidät ilmonet.fi kurssihaun lisäksi Omnian uusilta verkkosivuilta, josta näet kaikki ainealueemme, kurssikokonaisuutemme, palvelumme ja tapahtumamme. Voit osallistua ryhmiimme, lukea uusimmat kurssikuulumiset sekä tutustua opettajiimme myös sosiaalisen median kanavilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Haluamme toivottaa teidät kaikki, tutut ja uudet, suomenkieliset ja vieraskieliset, lämpimästi tervetulleiksi Omniaan Espoon työväenopistoon – rakennetaan yhdessä osaamista, elinikäistä oppimista ja hyvinvointia, valoisaa mahdollisuuksien tulevaisuutta!

Koulutuspäälliköt
Tuula Alanko (kielet, yhteiskunnalliset aineet, viestintä, liikenne, tietotekniikka, media, asuminen, ikääntyvien yliopisto, avoin yliopisto)
Taina Avo (liikunta, terveys, hyvinvointi, kotitalous, koti, puutarha, luonto, ympäristö, tekniikka ja liikenne)
Heli Mäkeläinen (suomi toisena kielenä, omaehtoinen kotoutumiskoulutus, luku- ja kirjoitustaito, yleiset kielitutkinnot)
Mia Nirhamo (kirjallisuus, kuvataide, musiikki, esittävä tanssi, teatteri, käsityö ja avoimet oppimisympäristöt)

Kiinnostaako työväenopistossa opiskelu?
Tutustu Espoon työväenopiston ainealueisiin
Takaisin ylös
Tagit:
Oppia ja iloa
Digitalisaatio
Kehittäminen
Kestävä kehitys
Kulttuuritoiminta