Hyppää pääsisältöön

Opettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

Avoin työpaikka

Tulet toimimaan Yhteisten tutkinnon osien opettajana Matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen tutkinnon osassa.

Edellytämme sinulta näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksesta. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa etenemään opinnoissaan yksilöllisesti ja joustavasti. Lisäksi edellytämme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Opetustehtävässäsi tulet tarvitsemaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja tarvittaessa kykenet opettamaan myös englanniksi.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta. Odotamme, että olet innokas kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia ja toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on halu kohdata aidosti opiskelijat ja kyky saada esiin heidän paras osaamisensa.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Kelpoisina huomioidaan henkilöt, jotka ovat suorittaneet soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon, johon sisältyvät vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot yhdessä opetettavassa osa-alueessa ja vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot muissa opetettavissa osa-alueissa tai jotka ovat suorittaneet diplomi-insinöörin tutkinnon soveltuvassa koulutusohjelmassa sekä on suoritettuna vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Yhteystiedot
koulutuspäällikkö Riitta Vihunen puh. 046 851 5023 riitta.vihunen@omnia.fi Takaisin ylös