Hyppää pääsisältöön

Opettaja

Avoin työpaikka

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.2.2023 alkaen.

Tehtävä sisältää erityisesti ammatillisten aineiden opetusta ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa (Kuntoutus, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, Mielenterveystyön ammatti- ja erikoisammattitutkinto ja vammaisalan ammattitutkinto) sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta ja vastuuopettajan tehtäviä sekä opiskelun ohjaukseen ja tukeen liittyviä töitä.

Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä pedagogisia opintoja. Lisäksi edellytetään
vankkaa osaamista asiakkustyöstä ja koulutusten suunnittelusta ja räätälöinnistä eri asiakasryhmille, ajantasaista alan työelämätuntemusta sekä vahvoja tiimityötaitoja ja valmentavaa opettajuutta.

Eduksi luetaan esim. toimintaterapeutti tms. vastaava osaaminen.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Yhteystiedot
koulutuspäällikkö Tiina Thure-Toivanen p. 050 343 4034 Takaisin ylös