Hyppää pääsisältöön

Koordinaattori

Avoin työpaikka

Omnia hakee koordinaattoria vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 16.1.2023 - 15.7.2023.

Omniassa koordinaattori vastaa asiakassuhteiden ja palvelutarjonnan kehittämisestä sekä niihin liittyvistä operatiivisista toiminnoista, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyistä ja tiedotuksesta. Yrityspalveluiden koordinaattorien tehtävänkuvaan kuuluu yrityksille ja sidosyksiköille tarjottavien koulutuspalveluiden myynnin tukitehtävät ja käytännön järjestelyt. Lisäksi koordinaattorin tehtäviin kuuluu osittainen tulosvastuu myynnin kehittymisestä, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, toimintojen ja tilojen esittelyt, työssäoppijoiden ohjaus ja neuvonta, tilastointia, raportointia sekä asiakaspalautteiden käsittely tuotteiden, tilaisuuksien ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen osalta.

Tehtävässä edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta. Edellytyksenä on erinomaiset viestintä-ja vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset taidot. Tilojen, palvelujen ja oppimisen optimaalinen yhdistäminen edellyttää myös hyvää organisointikykyä. Koordinaattorilta edellytetään kykyä tehdä yhteistyötä monialaisten kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Eduksi luetaan työelämäkokemus sekä myynti-ja markkinointiosaaminen. Tehtävä vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijiana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai suorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Yhteystiedot
Asiakkuus- ja myyntipäällikkö Tuula Alanko, tuula.alanko@omnia.fi, p. 050 309 5702 Takaisin ylös