Hyppää pääsisältöön

Henkilöstöassistentti

Avoin työpaikka

Haluatko varmistaa asioiden toimivuuden arkipäivän tekoina, saatko voimaa arjen rutiinien hoidosta ja ratkaisemisesta? Löydätkö itsestäsi vahvuuksia ja kiinnostuksia palkkapalveluiden toimivuuden varmistamiseen ja toimintatietojen tuottamiseen? Saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme henkilöstöassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan toimeen Omnian henkilöstöpalveluihin. Työpäiväsi kuluvat palkkahallinnon monipuolisten arkipäivän asioiden parissa ja ratkaiset sekä varmistat palkkojen oikeellisuutta ulkoistetun palkkahallinnon, työntekijöiden ja esihenkilöiden avulla. Henkilöstöpalveluissa vastaat kyselyiden taustatyöstä ja yhteenvetojen toteuttamisesta, tuotat raportteja sekä valmistelet mm.hallintopäätöksiä. Työskentely tapahtuu järjestelmien kautta ja viestimällä eri yhteydenottokanavien kautta.

Tehtäviisi kuuluu mm.:
- esihenkilöiden ja henkilöstön avustaminen, neuvominen ja ohjaaminen palvelussuhdeasioissa
- työsopimusten ja viranhoitomääräysten ym. todistusten käsittely- ja arkistointiprosessi
- sijaisten palkanmaksuprosessi
- henkilöstön palkan tarkistukset, korjaukset ja muutokset
- raportointi
- tiivis yhteistyö ulkoistetun palkkahallinnon kanssa

Tulet osaksi Omnian henkilöstöpalveluiden tiimiä, johon kuuluu neljä henkilöstösuunnittelijaa, viisi henkilöstöassistenttia ja kolme kehittämispäällikköä. Huolehdimme yhdessä n.1000 Omnialaisen henkilöstöasioiden sujuvuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Työtehtävämme ovat välillä kiireisiä ja haastaviakin. Haastavista tilanteista selviämme yhdessä tekemällä sekä halulla oppia ja onnistua. Päivittäisen työn sujuvuuden varmistaa tiimivastaava yhdessä tiimin kanssa ja esihenkilönäsi toimii henkilöstöpäällikkö. Omnian henkilöstöetujen lisäksi tuemme työtäsi liukuvalla työajalla hybridityön keinoin.

Tehtävässä edellytetään vähintään toisen asteen soveltuvaa tutkintoa.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä halua ratkaista asioita sekä sietokykyä keskeneräisyydestä. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu auttaa ovat tiimimme tärkeimmät ominaisuudet.

Arvostamme aiempaa kokemusta virka- ja työehtosopimuksista ja palkkaosaamista. Tietoteknisistä valmiuksista tarvitset lisäksi hyvää excel-osaamista tilastojen tuottamiseen.

Eduksi luetaan soveltuva työkokemus ja henkilöstöjärjestelmien osaaminen.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Lääkärikeskus Aava.


Yhteystiedot
Henkilöstöassistenttien tiimivastaava Jaana Matilainen p. 050 304 8837, henkilöstöpäällikkö Marika Hämäläinen p. 040 126 7488 Takaisin ylös