Henricuksen lounas

Pohjoismaalaisia makuja eurooppalaisittain. Tervetuloa herkuttelemaan Henricukseen! Tässä viikon lounaslistamme.

Ravintola Henricus on saanut Espoon seudun ympäristöterveyden elintarvikevalvonnalta arvosanan 'Hyvä'. Katso PDF iconHenricuksen Oiva-raportti 2017

Keittiössämme käsitellään viljatuotteita. Gluteenittomat annokset valmistamme gluteenittomista tuotteista.

Lounaat viikolla 42

14.10. - 18.10.2019 Opiskelijoilla on syysloma ja Henricus on kiinni.

Lounaat viikolla 43 

Hintaan kuuluu alkusalaatti/-keitto, pääruoka, pieni makea ja kahvi tai tee.
Ryhmille yli 12 henkilöä tarjotaan yhtä pääruokavaihtoehtoa allergiat huomioiden.

MAANANTAI 21.10. 

SULJETTU. Perehdytämme uutta opiskelijaryhmää. 

TIISTAI 22.10. 
Paistettua kananrintaa (Suomi), paahdettuja juureksia ja sitruuna-timjamikastiketta (L, G) 
Tai Savumuikkusalaattia (L, G. *) 
Tai Luomumyskikurpitsa-kookoskeittoa (M, G, vegaaninen) 
Yht. 11,50 € 

KESKIVIIKKO 23.10. 
Kermaista katkarapukeittoa (L, G) ja valkosipulikrutonkeja (L, **) 
Tai Kievin kanaa (Suomi), kauden luomukasviksia ja paahdettuja perunoita (L, *) 
Tai Härkissalaattia (M, G, vegaaninen) 
Yht. 11,50 € 

TORSTAI 24.10. 
Päivän tuoretta kalaa 
Tai Ylikypsää porsaanniskaa, kyssäkaalia ja fenkolia (L, G) 
Tai Marinoitu tofu ja merilevä salaatti (M, G, vegaaninen) 
Yht. 11,50€ 

PERJANTAI 25.10. 
Pulled pork sandwich, ranskalaisia ja luomumaissia (L)* 
Tai Kermaista lohikeittoa (L, G), saaristolaisleipää (M) 
Tai Vuohenjuusto-punajuurisalaattia (VL, G) 
Yht. 11,50 € 

HYVÄÄ RUOKAHALUA! 
Merkkien selitykset: 
L laktoositon, M maidoton, G gluteiiniton 
* Sisältää kananmunaa 
**Sisältää äyriäisiä 
***Sisältää pähkinää 

Kysy lisää annosten allergeeneistä tarjoilijalta. 

Tee pöytävaraus

Table Online -järjestelmässä.

Henricus toimii Omnian opetusravintolana ravintola-alaa opiskeleville. Ruokalistan annoksia voidaan toteuttaa opiskelijatilanteen mukaan.