Henricuksen lounas

Pohjoismaalaisia makuja eurooppalaisittain. Tervetuloa herkuttelemaan Henricukseen! Tässä viikon lounaslistamme.

Ravintola Henricus on saanut Espoon seudun ympäristöterveyden elintarvikevalvonnalta arvosanan 'Hyvä'. Katso PDF iconHenricuksen Oiva-raportti 2017.

Keittiössämme käsitellään viljatuotteita. Gluteenittomat annokset valmistamme gluteenittomista tuotteista.
Ruokamme valmistetaan suomalaisesta lihasta, jos ruokalistalta löytyy poikkeus, mainitsemme siitä erikseen.

Valitsemaasi lounasannokseen kuuluu lisäksi alkuruoka, päivän pieni makea ja kahvi tai tee. 

Lounaat viikolla 48

Pohjoismaalaisia makuja eurooppalaisittain.

Valitse päivän kolmesta pääruokavaihtoehdosta:

MAANANTAI 23.11.

  • Savuporokiusausta (L, G)
  • Vuohenjuustosalaattia (L, G)
  • Kurpitsa-kookospataa ja jasmiiniriisiä (Veg.) Yht. 11,50 €

TIISTAI 24.11.

  • Moussakaa ja kreikkalaista salaattia (L, G)
  • Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipäkrutonkeja (L)
  • Kurpitsa-kookospataa ja jasmiiniriisiä (Veg.) Yht. 11,50 €

​​​​​​​KESKIVIIKKO 25.11.

  • Pasta pollo limonello (L)
  • Lohta chilin, inkiväärin ja limen kera (M)
  • Kesäkurpitsaa metsäsienihärkismuhennoksella (Veg.) Yht. 11,50 €

TORSTAI 26.11.

  • Henricusburger ja ranskanperunoita (L)
  • Kanasalaattia Henricuksen tapaan (L, G)
  • Vegaaninen vorshmack (Veg.) Yht. 11,50 €

​​​​​​​​​​​​​​PERJANTAI 27.11.

  • Luomukinkulla ja juustolla täytetyt cannelonit (L)
  • Toast Skagen ja salaattia (L)
  • Vegaaninen vorshmack (Veg.) Yht. 11,50 €

Hyvää ruokahalua!

Kysy lisää annosten allergeeneistä tarjoilijalta.

L laktoositon G gluteeniton M maidoton Vg vegaani

 

Tee pöytävaraus

Table Online -järjestelmässä.

Henricus toimii Omnian opetusravintolana ravintola-alaa opiskeleville. Ruokalistan annoksia toteutetaan opiskelijatilanteen mukaan.