Henricuksen lounas

Pohjoismaalaisia makuja eurooppalaisittain. Tervetuloa herkuttelemaan Henricukseen! Tässä viikon lounaslistamme.

Ravintola Henricus on saanut Espoon seudun ympäristöterveyden elintarvikevalvonnalta arvosanan 'Hyvä'. Katso PDF iconHenricuksen Oiva-raportti 2017

Keittiössämme käsitellään viljatuotteita. Gluteenittomat annokset valmistamme gluteenittomista tuotteista.

Lounaat viikolla 47

MAANANTAI 18.10.
Päivän annokset: Burgundinpataa (Suomi, L, G)
Tai Kirkasta kalakeittoa (G, M)
Tai Kreikkalaista salaattia (L, G)
Yht. 11,50 €

TIISTAI 19.11.
Päivän annokset: Pasta alla Funghi (L)
Tai Savulohisalaattia (G, M)
Tai Borssikeittoa (Suomi, L, G)
Yht. 11,50 €

KESKIVIIKKO 20.11.
Päivän annokset: Päivän tuoretta kalaa (G, M)
Tai Chorizo-peperonata -keittoa (Espanja, G, M)
Tai Seitansalaattia (G, M, Vegaani)
Yht. 11,50 €

TORSTAI 21.10.
Päivän annokset: Moussakaa (Suomi, L, G)
Tai Kanasalaattia Henricuksen tapaan (Suomi, L, G)
Tai Bataatti-kurpitsakeittoa (L, G)
Yht. 11,50 €

PERJANTAI 22.10.
Päivän annokset: Lihapullapastaa (Suomi, L, *)
Tai Medeirosin kala-simpukkakeittoa (D, M)
Tai Lämmintä vuohenjuustosalaattia, tomaattia ja papuja (G)
Yht. 11,50 €

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Merkkien selitykset:
L laktoositon, M maidoton, G gluteiiniton
* Sisältää kananmunaa
**Sisältää äyriäisiä
***Sisältää pähkinää
Kysy lisää annosten allergeeneistä tarjoilijalta

Tee pöytävaraus

Table Online -järjestelmässä.

Henricus toimii Omnian opetusravintolana ravintola-alaa opiskeleville. Ruokalistan annoksia voidaan toteuttaa opiskelijatilanteen mukaan.