Asiakastyöt ja palvelut

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena on, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Koronatiedote

Omniassa siirryttiin etäopetukseen- ja ohjaukseen 30.11.2020 alkaen ja etäopetus ja -ohjaus jatkuvat myös helmikuussa. Lue tiedotteemme: Toiminta Omniassa helmikuussa 2021 | Koronarajoitukset.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut, että kaikki yleisölle avoimet asiakastilat suljetaan lukuun ottamatta välttämättömien palveluiden ja asioinnin tiloja. Tämä tarkoittaa Omniassa, että vain välttämättömään koulutukseen ja toimintaan tarvittavat tilat ovat käytettävissä.

Työelämänkaltaiset oppimisympäristöt (Aurinkokivi, Autofit, Henricus ja Pellaksen talotyömaa) pidetään auki, mutta vain siltä osin, kuin se on välttämätöntä opiskelijoiden valmistumisien varmistamiseksi.

Lue lisää aiemmasta tiedotteestamme Koronarajoitukset | Toiminta Omniassa 31.1.2021 saakka sekä aiemmasta tiedotteestamme Toiminta Omniasssa 30.11.2020 - 3.1.2021 | Muutokset ja linjaukset.

Olemme etäopetuksessa, -ohjauksessa ja etätyöskentelyssä niiden toimintojen osalta, joissa se on mahdollista.

Noudatamme toiminnassamme ja tiloissamme toimenpiteitä, joilla estetään koronaviruksen leviäminen. Toimintamme perustuu valtakunnallisiin suosituksiin ja määräyksiin. Lisäksi seuraamme ennakoiden koronatilanteen kehitystä ja teemme turvallisuuteen liittyviä tehostettuja toimenpiteitä tarpeen mukaan.

Omnian tiloissa tulee käyttää kasvomaskia, elleivät terveydelliset syyt sitä estä. Myös kasvovisiirien käyttö on mahdollista.  

Lue myös Omnian koronaohjeistus Turvallisuus Omniassa -sivulta.

Monipuoliset palvelut

Hemotteluhoito, auto siistiksi, juhlat tulossa, kyläilyviemisiä vailla?

Olemme Omniassa vahvasti sitä mieltä, että harjoitus tekee mestarin. Muun muassa siksi opiskelijat tekevät asiakastöitä osana opintojaan.

Omnian tulevat ammattilaiset ovat palveluksessasi – teemme asiakastyöt ja tarjoamme palvelut taidolla ja intohimolla, aina kokeneiden kouluttajien ohjauksessa.

Muista myös parturi-, kampaamo- ja muut kauneudenhoidon palvelut Espoon keskuksessa, majoitus- ja ravintolapalvelut upeassa kartanomiljöössä Finnsissä ja Kirkkokadulla sekä kestävän kehityksen myymälä OmniaShop!