Asiakastyöt ja palvelut

Koronatiedote

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena on, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen, vaikka kaikki vaiheen kriteerit eivät täyty alueella.

Ryhmä linjasi uusista suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi, tiedote 20.11.2020 Espooon kaupungin verkkosivuilla.

Suositukset ja rajoitukset koskevat myös Omnian toimintaa. Omniassa etäopetusta ja -ohjausta lisätään toistaiseksi. Lue tiedotteemme Uusia linjauksia oppilaitoksen toimintaan 23.11.2020 alkaen.

Noudatamme toiminnassamme ja tiloissamme toimenpiteitä, joilla estetään koronaviruksen leviäminen. Toimintamme perustuu valtakunnallisiin suosituksiin ja määräyksiin. Lisäksi seuraamme ennakoiden koronatilanteen kehitystä ja teemme turvallisuuteen liittyviä tehostettuja toimenpiteitä tarpeen mukaan.

Lue tiedote 30.9.2020. Kasvomaskit käyttöön kaikissa Omnian tomipisteissä.

- Koronavirus tarttuu helposti ja siksi on tärkeää suojautua kunnolla. Huolehdi omasta, läheisten ja myös kaikkien muiden ihmisten terveydestä, kauupunginjohtaja Jukka Mäkelä vetoaa espoolaisiin.

Mäkelä muistuttaa myös maskien käytön tärkeydestä. Lue tiedote: Huolehdi omasta, läheisten ja myös kaikkien muiden ihmisten terveydestä.

Lue lisää turvallisuudesta aiemmista tiedotteestamme Turvallisesti opiskelemaan, harrastamaan ja palveluja käyttämään Omniassa sekä tilannekatsausksestamme Turvallisesti opiskelemaan, työskentelemään ja palveluihin Omniassa -tilannekatsaus 18.8.2020.

Monipuoliset palvelut

Hemotteluhoito, auto siistiksi, juhlat tulossa, kyläilyviemisiä vailla?

Olemme Omniassa vahvasti sitä mieltä, että harjoitus tekee mestarin. Muun muassa siksi opiskelijat tekevät asiakastöitä osana opintojaan.

Omnian tulevat ammattilaiset ovat palveluksessasi – teemme asiakastyöt ja tarjoamme palvelut taidolla ja intohimolla, aina kokeneiden kouluttajien ohjauksessa.

Muista myös parturi-, kampaamo- ja muut kauneudenhoidon palvelut Espoon keskuksessa, majoitus- ja ravintolapalvelut upeassa kartanomiljöössä Finnsissä sekä kestävän kehityksen myymälä OmniaShop!