Asiakastyöt ja palvelut

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena on, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Koronatiedote

Omniassa etäopetus ja -ohjaus jatkuvat toistaiseksi, joten vain välttämättömään koulutukseen ja toimintaan tarvittavat tilat ovat käytettävissä.

Noudatamme toiminnassamme ja tiloissamme toimenpiteitä, joilla estetään koronaviruksen leviäminen. Toimintamme perustuu valtakunnallisiin suosituksiin ja määräyksiin. Lisäksi seuraamme koronatilanteen kehitystä ja teemme turvallisuuteen liittyviä tehostettuja toimenpiteitä tarpeen mukaan.

Omnian tiloissa tulee käyttää kasvomaskia, elleivät terveydelliset syyt sitä estä. Myös kasvovisiirien käyttö on mahdollista.  

Lue myös Omnian koronaohjeistus Turvallisuus Omniassa -sivulta.

Monipuoliset palvelut

Hemotteluhoito, auto siistiksi, juhlat tulossa, kyläilyviemisiä vailla?

Olemme Omniassa vahvasti sitä mieltä, että harjoitus tekee mestarin. Muun muassa siksi opiskelijat tekevät asiakastöitä osana opintojaan.

Omnian tulevat ammattilaiset ovat palveluksessasi – teemme asiakastyöt ja tarjoamme palvelut taidolla ja intohimolla, aina kokeneiden kouluttajien ohjauksessa.

Muista myös parturi-, kampaamo- ja muut kauneudenhoidon palvelut Espoon keskuksessa, majoitus- ja ravintolapalvelut upeassa kartanomiljöössä Finnsissä ja Kirkkokadulla sekä kestävän kehityksen myymälä OmniaShop!